Hafta İçi: 9:00 - 18:00

Derneğimiz Hakkında

Kütahya Aile Derneğimiz, Anadolu Aile kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillerimize aktarmak için 2003 yılında kuruldu ve aynı yıl faaliyetlerine başladı.

Derneğimiz Ailemizin tüm fertlerine yönelik hizmetlerine devam etmektedir. Derneğimiz bünyesinde okul öncesi çocuklarımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler yapıyoruz.

Yaz tatilinde derneğimiz yaz okulu kapsamında çocuklarımıza sportif ve ahlaki eğitimler vererek çocuklarımızın tatilini değerlendiriyoruz.

Mahalle gençlik merkezlerimizle çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan korumak ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek için faaliyetlerde bulunuyoruz.

Çocuklara sportif faaliyetler ve ödevlerini araştırabilecekleri güvenli internet imkânı sunuyoruz.

Anadolu aile derneği çocuklara, gençlere ve evli bireylere aile eğitimi programı çerçevesinde her ay uzman eğitmenler tarafından aile eğitimi dersi vermektedir. Bu derslere isteyenler bireysel veya ailecek katılabilmektedir.

Derneğimiz ihtiyaç sahibi aileleri belirleyip meydan aşevi derneği bünyesinde sanayide kurulmuş olan sıcak yemek üretim tesislerimizde pişirilen yemekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Evinden çıkamayan, engelli, hasta ve yaşlılara da servisimizle yemeklerini evlerine ulaştırıyoruz.

Ulu camii iş merkezinde bulunan giyim ve dağıtım merkezimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giyim ihtiyacını ücretsiz karşılıyoruz.

Sizlerden gelen yoğun talepler doğrultusunda okul öncesi çocuklarımıza daha iyi eğitim verebilmek için Anadolu çocuk kreşi binamızı tamamlamak üzereyiz kreşimizin inşaallah gelecek sezonda faaliyetlerine başlaması planlanmaktadır.

18 haziran 10 ağustos tarihleri arasında yapılacak olan yaz okulu için kayıtlarımız başlamıştır.

Merkez binamız, ok meydanı şubemiz, ulu camii temsilciliği ve meydan aşevi bürolarından kayıt yaptırabilirsiniz.

En iyi yatırım aileye yapılan yatırımdır. düşüncesiyle hizmetlerine başlayan derneğimiz aileye yönelik hizmetlerine sizlerin de desteğiyle devam edecektir.

9560 defa okundu.